کیت های تحقیقاتی و ازمایشگاهی

خرید کیت تحقیقاتی :

تعریف کیت تحقیقاتی

کیت های آزمایشگاهی یا تحقیقاتی یک سری از کیت ها هستند که توسط کمپانی های سازنده با توجه به اهداف انجام آزمایش و تحقیقات مربوطه وبا تکیه بر کاربرد آن در زمینه های مختلف به بازار ارائه می شوند.

کیت ها شامل ماده یا ماده هایی هستند که در واقع شاخص کار تحقیقاتی یا آزمایشگاهی درکنار نمونه مورد نظر به حساب می آیند در واقع امکاناتی را فراهم می کنند که با حضور نمونه به شناسایی فاکتور مورد نظر یا هدف مورد نظر دسترسی پیدا کنیم.

به طور مثال در کیت تحقیقاتی PCR ماده هایی به کار برده شده است که مواد لازم برای تکثیر میلیونها یا میلیاردها از DNA مورد نظر در دستگاه مربوطه فراهم می کند البته شرایط اپتیمایز دستگاه هم باید در نظر گرفته شود که شرایط دمایی و زمانی بهینه را برای این منظور فراهم می کند.

خرید کیت تحقیقاتی

خرید کیت تحقیقاتی

کیت های تحقیقاتی :

کیت های تحقیقاتی  مورد  استفاده در علم زیست شناسی  بسته  به کاربرد آنها  انواع  مختلفی دارند.

دو دسته ی اصلی آنها کیت های  تشخیصی و تحقیقاتی  هستند که کیت های تشخیصی در آزمایشگاه های بالینی و پاتوبیولوژی  و کیت های تحقیقاتی در انجام پژوهش ها استفاده می شوند.

از مهم ترین و پرکاربردترین کیت ها ی تحقیقاتی می توان به کیت های  سلولی ، مولکولی،  ژنتیکی  اشاره کرد.

همچنین برخی از کیت های تحقیقاتی مانند کیت های الایزا و PCR  امروزه در بسیاری از پروژه ها مورد استفاده قرار می گیرند.

در زیر به توضیح بیشتر درباره ی مهم ترین آنها می پردازیم:

کیت استخراج :

کیت های استخراج از جمله کیت های مولکولی تحقیقاتی می باشند که عمدتا برای جداسازی DNARNA و یا پلازمید و پروتئین از سلول ها مورد استفاده قرار می گیرند.

نمونه های مورد نظر عمدتا خون،بافت تازه ،بافت فریز شده،عصاره گیاه ،سرم ، باکتری ، قارچ و یا مخمر هستند،پس از آن ماده استخراج شده خالص می شود و در انواعی از تکنیک ها برای مطالعه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.

کیت های استخراج دارای یک پروتکل کلی ثابت هستند که شامل چند محلول و ماده شیمیایی می باشد.

بسته به شرکت تولید کننده این مواد و برخی روش ها در آنها متفاوت است. معمولا در اندازه های 50، 100، 250 واکنشی هستند که بازهم بستگی به پروژه مورد نظر پژوهشگر دارد.

از شرکت های تولید کننده کیت تحقیقاتی از جمله کیت استخراج با دقت بالا و کیفیت عالی تولید می کنند می توان به شرکت های زیر 

Sigma Aldrich 

Qiagen

Thermofisher

Roche

Abcam

Biorad 

و بسیاری دیگر اشاره کرد.

بهترین انتخاب آن موردی ست که مشابه مورد استفاده شده در مقاله مرجع و یا منبع اولیه می باشد چراکه نزدیک ترین نتیجه را به شما ارائه خواهد داد.

کیت های تحقیقاتی الایزا :

امروزه  تکنیک  الایزا  یکی از پرکاربرد ترین  روش ها  برای  مطالعه  سلول  می باشد که اساس کار آن واکنش  بین آنتی ژن  و آنتی بادی  می باشد و ميکروپليت های الایزا، استانداردها، کونژوگه سوبستراوکروموژن، محلول شست شو،  اجزای اصلی آن هستند.

این تکنیک انواع مختلفی دارد که عبارتند از :

Direct Elisa (الایزای مستقیم) :

در این روش آنتی ژن یا آنتی بادی که مورد نظر تحقیق است و باید تشخیص داده شود به طور مستقیم بر سطح کوت می شود سپس آنتی بادی یا آنتی ژن مکمل آن را که نشاندار است وارد محیط میشود و در صورت مشاهده سیگنال نتیجه مثبت خواهد بود.

Indirect Elisa (الایزای غیرمستقیم) :

این روش برای ردیابی آنتی بادی مورد استفاده قرار می گیرد که در آن آنتی ژن آنتی بادی مورد نظر بر سطح جامد کوت شده و سپس سرم حاوی آنتی بادی را به آن اضافه می کنند.

پس از آن آنتی هیومن گلوبولین نشاندار که قابلیت اتصال به آنتی بادی مورد نظر را دارد به آن اضافه می کنند و با توجه به سیگنال های مشاهده شده نتیجه گیری می شود.

Sandwich Elisa (الایزا ساندویچی) :

در این روش یک آنتی ژن در بین دو آنتی بادی که یکی بر سطح جامد کوت شده و دیگری نشاندار است قرار می گیرد.

 Competitive Elisa (الایزا رقابتی) :

اساس این روش بر رقابت دو آنتی ژن یا آنتی بادی که یکی از آنها نشاندار است استفاده می شود.

از شرکت های مطرح در زمینه تولید  کیت  تحقیقاتی  الایزا میتوان به:

Ray biotech

sigmaAldrich

thermofisher

Invitrogen

Creative Diagnostics

abcam

my biosource

biocompare

 antibodies-online

BioLegend

و بسیاری دیگر اشاره کرد.

کیت PCR :

امروزه کیت تحقیقاتی PCR یکی از پرکاربردترین کیت ها در زیست شناسی است.

PCR مخفف Polymerase Chain Reaction ، به معنای یک مجموعه و زنجیره از واکنش های شیمیایی می باشد که در آن یک نسخه یا تعدد بسیار کمی از کاده ژنتیکی به تعداد بسیار زیاد تکثیر شده و مورد استفاده و پژوهش قرار می گیرد.

اساس کار این تکنیک با تغییر دما میباشد وموادی که استفاد میشوند عبارتند از بافر PCR ، نوکلئوتیدهای آزاد dNTP ، Mgcl،  پرایمرF ، پرایمرR،  آنزیم و آب مقطر هستند. اسم دستگاه مورد استفاده برای این تکنیک ترموسایکلر میباشد  که  با  استفاده  از تغییر دما زنجیره ها را از هم باز کرده و آنزیم ها را فعال می کند سپس مجددا با تغییر دما باعث به هم گره خوردن زنجیره ها می شود.

این کیت های تحقیقاتی نیز در تعداد واکنش های مختلف تولید می شوند که بستگی به پروژه مورد نظر و نیز کمپانی تولید کننده کیت دارد.

این تکنیک در بسیاری از موارد تشخیصی ،پژوهشی ، پزشکی قانونی و باستان شناسی کاربرد دارد.

از شرکت های مطرح در زمینه تولید این کیت تحقیقاتی PCR می توان به

NEB

Biocompare

QIAGEN

MyBioSource

Takara

Thermo Fisher

sigma Aldrich

، و بسیاری دیگر اشاره کرد.

کیت های تحقیقاتی مواد بیو شیمیایی :

از این کیت ها برای شناسایی یک ماده خاص استفاده می شود که معمولا انواعی از هورمون های انسانی یا گیاهی کربوهیدرات و یون ها و یا ویتامین ها هستند ولی به طور کلی بصورت اختصاصی برای ماده مورد نظر طراحی شده و برای تشخیص وجود و بعضا مقدار آن ماده مورد استفاده قرار می گیرند.

کیت تحقیقاتی آمینو اسید ها :

این کیت ها در پروژه های صنایع غذایی ، دارویی و بیولوژیکی بسیار حائز اهمیت هستند.

کیت های تحقیقاتی تشخیص آنتی بادی :

این کیت ها برای تشخیص آنتی بادی مورد استفاده قرار میگیرند که ممکن است نمونه مورد نظر انسان ،موش ،خرگوش ،ماهی، مرغ و یا جانوران دیگر باشند که این کیت ها اختصاصا برای آن آنتی بادی خاص طراحی شده اند.

شرکت های ابکم، سیگما آلدریچ، سانتاکروز ، ری بایوتک ، مای بایوسورس ، ترموفیشر و غیره ازنمونه های تولید کننده های کیت های تحقیقاتی تشخیص آنتی بادی هستند.

خرید کیت تحقیقاتی

شرکت بازرگانی ندا شیرین ایرانیان با نام تجاری ندا شیمی وارد کننده کیت های ازمایشگاهی و تحقیقاتی الایزا از برندهای مطرح دنیا است.

فروش کیت تحقیقاتی

برای سفارش اینترنتی درخواست های خود می توانید با شماره های فوق تماس بگیرید.

دفترمرکزی فروش تهران : 44045418 – 021 (زمان اداری)

واتساپ و تلگرام : 09394453175 (زمان اداری و پایان زمان اداری)

مدیریت : 09914214699  (دکتر ندا شیرین)